duitse vlag
This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.
+01145928421
mymail@gmail.com

Code 95

Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd voor de Code 95, inmiddels een vanzelfsprekendheid. Door deze doorlopende trainingen blijft ons personeel goed geïnformeerd over de jongste ontwikkelingen en worden onze chauffeurs 1x per 2 jaar getraind in het nieuwe rijden.

Track en Trace

Ons wagenpark is voorzien van een tomtom telematica realtime volgsysteem. Hierdoor weten wij 24/7 exact waar onze voertuigen zich bevinden. Daardoor kunnen wij snel inspelen op veranderingen in de planning en u als opdrachtgever snel en adequaat informeren.

Lean & Green

Wij zijn in samenwerking met TLN bezig voor de certificering van Lean & Green en hebben eind 2017 onze eerste award ontvangen. Lean & Green is Europa’s vooraanstaand programma voor duurzame logistieke systemen. Het stimuleert organisaties om met elkaar te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau door maatregelen te nemen die helpen om kosten te besparen, de milieubelasting te reduceren én de bedrijfs- en logistieke processen efficiënter in te richten.

HKU20170610-230
HKU20170610-186