duitse vlag
This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.
+01145928421
mymail@gmail.com

OVER ONS

Wij zijn trots dat sinds de start van onze onderneming in 2008, wij een vaste partner zijn voor een aantal gerenommeerde verladers in Nederland en Duitsland. Met alle kennis en betrokkenheid streven wij samen met onze partners naar een succesvolle en langdurige samenwerking waarin innovatie en duurzaamheid voorop staan.

Bas van Ewijk

Directeur

“Ik combineer het beste van twee werelden”

Ik ben al sinds 1990 actief in de transportwereld. De eerste jaren heb ik binnen het familiebedrijf alle facetten van het transport leren kennen. Vanaf 2001 heb ik nog 7 jaar veel ervaring opgedaan bij een internationale logistieke dienstverlener. Hier heb ik leiding gegeven aan verschillende afdelingen zoals planning, customer service en sales. Ik heb ervaren waar een familiebedrijf het verschil kan maken en waarmee zich een internationale logistieke dienstverlener kan onderscheiden.
Met deze kennis als basis vond ik het in 2008 tijd worden om op eigen benen te gaan staan en werd Bas van Ewijk Logistics een feit.

Pieter Rutten

Planner

“Planner is een echte spilfunctie”

Ik ben verantwoordelijk voor een optimale planning bij Bas van Ewijk Logistics. Een gedegen voorbereiding is hierbij essentieel. Inzet van type auto, lostijden, producttype en het juiste personeel zijn belangrijke factoren. Het directe contact met u als onze klant zorgt voor een prettige samenwerking. Door de korte lijnen kunnen we altijd snel en adequaat schakelen.
De uitvoering van uw transportopdrachten is zo sterk als de zwakste schakel, maar dankzij ons team van ervaren, gemotiveerde chauffeurs en onze jonge vloot aan volumecombi’s, LZV’s en megatrailers loopt alles bij ons als een geoliede machine.
Ik voel me in deze functie als een vis in het water.
U kunt mij rechtstreeks mailen: info@basvanewijklogistics.nl

Yvonne van Ewijk

Backoffice en administratie

``fijn om in een dynamisch team te werken``

Ik probeer het beste uit mezelf te halen. Ik ben nauwkeurig, vastberaden, stressbestendig, sociaal en ga zeker geen uitdaging uit de weg.
Overigens ben ik de enige dame in het hele team en vind ik het belangrijk dat iedereen met plezier bij ons werkt.

U kunt mij rechtstreeks mailen: yvonne@basvanewijklogistics.nl