duitse vlag
This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci. Proin gravida nibh vel veliau ctor aliquenean.
+01145928421
mymail@gmail.com

Vestiging Nederland

Aan de slag als Vrachtwagenchauffeur vanuit standplaats Someren en Wijchen

Je woont in of nabij Someren of Wijchen en kijkt uit naar een nieuwe baan in de logistiek! Je bent toe aan meer uitdaging in je werk als Vrachtwagenchauffeur en hoopt die uitdaging te vinden in het werken met bouw, industrie en landbouw materialen met afwijkende maten.

“Wij weten zeker dat je de uitdaging waarnaar je op zoek bent bij ons zult vinden.”

Eenmaal bij de klant gearriveerd volgt er nog meer avontuur. Het komt vaak voor dat je de lading lost op uitdagende losadressen zoals woonwijken en lastig bereikbare bouwplaatsen. Gelukkig heb jij als Vrachtwagenchauffeur bij Bas van Ewijk een eigen meeneemheftruck bij je. Zo vervoer je jouw lading in de meest letterlijke zin van het woord helemaal van A naar B.

Pas jij bij ons?
Je hebt een geldig rijbewijs C/CE en code 95. Je bent flexibel en wilt graag meerdaagse ritten en/of dagritten rijden (standplaats Someren). Werken met digitale tachograaf en boordcomputer behoort tot de werkzaamheden en je beschikt over een digitale bestuurderskaart. Heb je hier nog weinig ervaring in? Geen zorgen, wij coachen je graag. Je kunt zelfstandig werken en hebt een vriendelijke houding tegenover iedere klant. Wanneer het laad- of losproces een keer uitloopt (kan gebeuren!) los je dit met een kalme mind-set op.

Bij dit werk kom je veel in “vrachtwagen vreemde” omgevingen terecht. Je kan uiteraard goed rijden, ook bij het manoeuvreren op krappe wegen en bestemmingen blijf jij rustig. Dat manoeuvreren doe je zowel met je vrachtwagen als met de meeneemheftruck. Je gaat bij deze baan namelijk veel werken met de meeneemheftruck. Jouw heftruckcertificaat komt hierbij goed van pas (moet je die nog halen? Wij voorzien je er graag in).

Je vindt het belangrijk om veilig te werken. Ben je in het bezit van VCA? Dat zouden wij super vinden. Is dit niet het geval? Dan kunnen wij je voorzien in dit veiligheidsdiploma.

Nadat jij een hele dag op pad bent geweest vinden wij het belangrijk dat je uiteraard ook weer veilig thuiskomt. Wij geven daarom voorkeur aan een maximale reistijd (woon-werk) van 30 minuten.

Passen wij bij jou?
Als Chauffeur bij Bas van Ewijk werk je bij een betrouwbare werkgever die de zaken goed op orde heeft en houdt. Onze chauffeurs rijden hoofdzakelijk binnen de Benelux. Onze ladingen bestaan grotendeels uit bouw, industrie en landbouw materialen (met afwijkende maten).

De werkzaamheden bij Bas van Ewijk staan erom bekend dat ze zeer uitdagend en afwisselend zijn. Naast de uitdaging in je werkzaamheden, vind je rust in je arbeidsvoorwaarden. Die voorwaarden zijn bij ons goed geregeld. Je wordt uitbetaald volgens de cao-beroepsgoederenvervoer en ontvangt bij een goede inzet een prestatiebonus. De code 95 nascholing verzorgen wij voor je.

Sollicitatieproces
Solliciteren was nog nooit zo makkelijk! Heb je interesse in deze functie? Neem dan telefonisch (+31(0) 24 – 6424 006) of via de mail (info@basvanewijklogistics.nl) contact met ons op. Tijdens het telefoongesprek plannen we een kennismaking. Klikt het goed vanuit beide kanten? Dan gaan we graag met jou in zee!